بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است

سایت تخصصی خودرو پرشین تیونینگ » بخش مباحث عمومی خودرو » خودروهای خارجی » خودروهای اروپایی » ب ام و BMW M3 Convertible

خودروهای اروپایی کلیه مطالب مربوط به خودروسازان اروپایی در این قسمت قرار می گیرد.

دوستان پرشین تیونینگ

پاسخ
قدیمی 29-01-08, 21:57   #1
ELX
کاربر ویژه سایت

ELX آواتار ها

تشکر ها: 650
تشکر از شما 478 بار در 212 پست
خودرو شخصی: پژو پرشیا ELX
New ب ام و BMW M3 Convertible

با دیدن این خودرو مهم ترین و اصلی ترین تغییری که به نظرتان میرسد عدم وجود سقف میباشد . پس از آن به چراغ های خشن و گربه ای شکل M3 نگاه ميكنيد تا مطمئن شويد اين خودرو يك ب ام و M3 2008 است !
فرم چراغ هاي جلو هم در مدل كوپه زيباست و هم در اين مدل روباز .
مطمئنا اين ب ام و از لحاظ طراحي در مقابل ساير رقباي خود حرف هاي زيادي براي گفتن دارد چرا كه طراحي آن در بين رقبا تقريبا بي مانند است . اين M3 سومين عضو از خانواده ي قدرتمندش است كه بعد از دو مدل كوپه و سدان معرفي شده است . همان طور كه ميدانيد رانندگي با خودروهاي روباز لذت وصف ناپذيري دارد ولي در هنگام بارش برف يا باران مطمئنا بستن سقف كار عاقلانه تری است ! ب ام و M3 روباز داراي يك سقف هاردتاپ ميباشد كه ظرف 22 ثانيه از جاي خود خارج شده و شما را از گزند باد و سرما و باران حفظ ميكند ! البته شما همانند سري 3 كانورتيبل ميتوانيد به وسيله ي ريموت كنترل آن را باز يا بسته كنيد .

موتور اين خودرو همان موتور V8 M ميباشد كه 4 ليتر حجم و 414 اسب بخار قدرت دارد . اين موتور كه بر پايه ي موتور 10 سيلندر M5 ساخته شده از تكنولوژي خودروهاي فرمولاوان استفاده ميكند .
اما مهم ترين تغييري كه در اين خودرو در بخش فني صورت گرفته اضافه كردن يك گيربكس 7 سرعته ي جديد در خانواده ي M3 است .
اين گيربكس كه به " گيربكس دو كلاچه ي M " موسوم است و با نام اختصاري M DCT نمايش داده ميشود همانند گيربكس هاي SMG شركت فولكس واگن از دو كلاچ استفاده ميكند .
به وسيله ي اين گيربكس تعويض دنده ها سريعتر و راحت تر صورت ميگيرد و قدرت كمتري نيز در هنگام تعويض دنده هدر ميشود .

اين گيربكس جديد ميتواند تا 9000 دور دوران موتور را تحمل كند ولي با توجه به حداكثر 8400 دور موتور M3 مشكلي براي اين گيربكس پيش نخواهد آمد .
براي اين گيربكس 11 برنامه ي تعويض در نظر گرفته شده كه 5 تاي آن مختص رانندگي با دنده اتوماتيك و 6 تاي آن مربوط به رانندگي با گيربكس دستي است .
در هنگام گيربكس دستي ميتوانيد از پدل شيفت تعبيه شده در كنار فرمان نيز استفاده كنيد تا سرعت تعويض دنده ها بالاتر برود .
شتاب صفر تا صد مدل هاي كوپه - سدان و روباز با اين گيربكس به ترتيب برابر : 6/4 - 7/4 و 1/5 ثانيه است كه حدود 2/0 ثانيه از گيربكس 6 سرعته قبلي سريعتر است .
البته قابل ذكر است كه مجله " كارانددرايور " توانست به ب ام و M3 كوپه ظرف 3/4 ثانيه سرعت خود را از حالت سكون به 100 كيلومتر برساند بنابر اين ميتوان انتظار داشت كه شتاب مدل روباز نيست تا حدي بهتر از رقم هاي اعلامي است .
اين گيربكس حدود 20 كيلوگرم به وزن اين خودرو مي افزايد ولي طبق اعلام ب ام و بر اساس استانداردهاي اروپايي ميتواند باعث 3 تا 5 درصد صرفه جويي در مصرف سوخت شود .
ali-sh (29-01-08), Mohammad (29-01-08), Peugeot206_16v (30-01-08), pooyan_mashinbaaz 2008 (06-02-08)

قدیمی 29-01-08, 23:20   #2
Mohammad
مدیر فنی سایت

Mohammad آواتار ها

تشکر ها: 2,062
تشکر از شما 1,527 بار در 656 پست
خودرو شخصی: پروتون GEN.2

ممنونم محمود جان.
خیلی بهتره اگه مطلب مال سایت یا منبع دیگه ای هست منبع اون رو هم ذکر کنین که پس فردا متهم نشیم به نقض کپی رایت (چشمک)

آندم که مرا می زده بر خاک سپارید *** زیر کفنم خمره ای از باده گزارید
تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم *** بر خاک من از ساقه انگور بکارید
بر خاک من از ساقه انگور بکارید
.....
...
.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 29-01-08, 23:47   #3
ELX
کاربر ویژه سایت

ELX آواتار ها

تشکر ها: 650
تشکر از شما 478 بار در 212 پست
خودرو شخصی: پژو پرشیا ELX
12

وای ی ی ی ی ! باز یادم رفت محمد جان شرمنده
ممنون از یاد اوریت عزیزم

منبع

پاسخ

برچسب ها
bmw, convertible, ام

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال