بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است
| خودروهای اروپایی کلیه مطالب مربوط به خودروسازان اروپایی در این قسمت قرار می گیرد. |
![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر ویژه سایت
![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
تشکر ها: 650
تشکر از شما 478 بار در 212 پست
خودرو شخصی: پژو پرشیا ELX
|
با دیدن این خودرو مهم ترین و اصلی ترین تغییری که به نظرتان میرسد عدم وجود سقف میباشد . پس از آن به چراغ های خشن و گربه ای شکل M3 نگاه ميكنيد تا مطمئن شويد اين خودرو يك ب ام و M3 2008 است !
فرم چراغ هاي جلو هم در مدل كوپه زيباست و هم در اين مدل روباز . مطمئنا اين ب ام و از لحاظ طراحي در مقابل ساير رقباي خود حرف هاي زيادي براي گفتن دارد چرا كه طراحي آن در بين رقبا تقريبا بي مانند است . اين M3 سومين عضو از خانواده ي قدرتمندش است كه بعد از دو مدل كوپه و سدان معرفي شده است . همان طور كه ميدانيد رانندگي با خودروهاي روباز لذت وصف ناپذيري دارد ولي در هنگام بارش برف يا باران مطمئنا بستن سقف كار عاقلانه تری است ! ب ام و M3 روباز داراي يك سقف هاردتاپ ميباشد كه ظرف 22 ثانيه از جاي خود خارج شده و شما را از گزند باد و سرما و باران حفظ ميكند ! البته شما همانند سري 3 كانورتيبل ميتوانيد به وسيله ي ريموت كنترل آن را باز يا بسته كنيد . ![]() موتور اين خودرو همان موتور V8 M ميباشد كه 4 ليتر حجم و 414 اسب بخار قدرت دارد . اين موتور كه بر پايه ي موتور 10 سيلندر M5 ساخته شده از تكنولوژي خودروهاي فرمولاوان استفاده ميكند . اما مهم ترين تغييري كه در اين خودرو در بخش فني صورت گرفته اضافه كردن يك گيربكس 7 سرعته ي جديد در خانواده ي M3 است . اين گيربكس كه به " گيربكس دو كلاچه ي M " موسوم است و با نام اختصاري M DCT نمايش داده ميشود همانند گيربكس هاي SMG شركت فولكس واگن از دو كلاچ استفاده ميكند . به وسيله ي اين گيربكس تعويض دنده ها سريعتر و راحت تر صورت ميگيرد و قدرت كمتري نيز در هنگام تعويض دنده هدر ميشود . ![]() ![]() اين گيربكس جديد ميتواند تا 9000 دور دوران موتور را تحمل كند ولي با توجه به حداكثر 8400 دور موتور M3 مشكلي براي اين گيربكس پيش نخواهد آمد . براي اين گيربكس 11 برنامه ي تعويض در نظر گرفته شده كه 5 تاي آن مختص رانندگي با دنده اتوماتيك و 6 تاي آن مربوط به رانندگي با گيربكس دستي است . در هنگام گيربكس دستي ميتوانيد از پدل شيفت تعبيه شده در كنار فرمان نيز استفاده كنيد تا سرعت تعويض دنده ها بالاتر برود . شتاب صفر تا صد مدل هاي كوپه - سدان و روباز با اين گيربكس به ترتيب برابر : 6/4 - 7/4 و 1/5 ثانيه است كه حدود 2/0 ثانيه از گيربكس 6 سرعته قبلي سريعتر است . البته قابل ذكر است كه مجله " كارانددرايور " توانست به ب ام و M3 كوپه ظرف 3/4 ثانيه سرعت خود را از حالت سكون به 100 كيلومتر برساند بنابر اين ميتوان انتظار داشت كه شتاب مدل روباز نيست تا حدي بهتر از رقم هاي اعلامي است . اين گيربكس حدود 20 كيلوگرم به وزن اين خودرو مي افزايد ولي طبق اعلام ب ام و بر اساس استانداردهاي اروپايي ميتواند باعث 3 تا 5 درصد صرفه جويي در مصرف سوخت شود .
|
| 4 کاربر مقابل از شما ELX بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: | ali-sh (29-01-08), Mohammad (29-01-08), Peugeot206_16v (30-01-08), pooyan_mashinbaaz 2008 (06-02-08) |
|
|
#2 |
|
مدیر فنی سایت
![]() تاریخ عضویت: Apr 2007
تشکر ها: 2,062
تشکر از شما 1,527 بار در 656 پست
خودرو شخصی: پروتون GEN.2
|
ممنونم محمود جان.
خیلی بهتره اگه مطلب مال سایت یا منبع دیگه ای هست منبع اون رو هم ذکر کنین که پس فردا متهم نشیم به نقض کپی رایت (چشمک)
|
|
|
#3 |
|
کاربر ویژه سایت
![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
تشکر ها: 650
تشکر از شما 478 بار در 212 پست
خودرو شخصی: پژو پرشیا ELX
|
|